نباید با نام امام تجارت کرد
نباید با نام امام تجارت کرد
سخنرانان نوبت عصر همایش اخلاق و سیاست در سیره علوی از دیدگاه امام خمینی بر این نکته تاکید کردند که نباید با نام امام تجارت کرد بلکه باید تفکر و اندیشه رهبر فقید انقلاب را بسط و گسترش داد.
به گزارش خبرنگار ستاد خبری بزرگداشت امام خمینی (س )،«نورالدین شیرین» سردبیر روزنامه القدس از کشور ترکیه در ابتدای سخنان خود به پرتوافشانی امام خمینی در جهان اشاره کرد و گفت: امام خمینی همانند خورشیدی بود که بر جهان تابید و ما امروز به علت بزرگداشت این خورشید در اینجا جمع شدهایم تا به پاس بزرگداشت او به تجدید پیمان با این رهبر فقید بپردازیم.
وی به بحث این همایش اشاره کرد و گفت: تنها صحبت کردند در مورد امام نیست کافی نیست بلکه باید درباره بعضی از مسائل فکری و نظری امام را باید مورد بحث قرار دهیم.
این روزنامه نگار ترکی در ادامه خاطرنشان کرد: امام آن زمان که در مدرسه فیضیه قم حضور داشت در برابر اسارت و ذلت سر بلند کرد و علیه رژیم شاهنشاهی مقاومت و ایستادگی کرد، امام رهبر دینی علیه امپریالیسم بود.
وی به زمان بیداری اسلامی در منطقه اشاره کرد و گفت: مقاومت امام با بیداری اسلامی آغاز شد.
«نورالدین شیرین» به زندگینامه امام اشاره کرد و اظهار داشت: مامورین رژیم شاهنشاهی زمانی که امام را دستگیر کرده و به تهران آوردند به وی گفتند اگر از سه موضوع صرفنظر کنی تو را آزاد خواهیم کرد. 1- بیان کنی که اسلام در خطر نیست.2- علیه رژیم شاهنشاهی فعالیتی انجام ندهی.3- علیه اسرائیل هم صحبت نکنی. و جواب امام به این سه شرط این بود که گفتند من به خاطر این سه شرط وجود دارم.
وی به حمایت امام خمینی از مظلومین جهان اشاره کرد و گفت: هرجا که اسلام در هر زمینی مورد تهدید قرار گرفت امام یاد داد که در مقابل آن بایستیم، در جایی که احکام اسلام ممنوع شوند و یا زیر پا گذاشته میشوند، در جایی که مسلمانان بر علیه ظلم برمیخیزند اینان دوستداران امام خمینی هستند.
«نورالدین شیرین» به دوستداران امام و نبود آنها در جهان اشاره کرد و گفت: کجا هستند دوستداران انقلاب؟ کجا هستند آنان که نان و نمک انقلاب را خوردند؟ کجا هستند دوستداران امام خمینی؟ چرا زمانی که آل سعود در صدد تهدید انقلاب است شما ساکت نشستهاید؟ چرا نمیتوانید به کشورهای مظلوم و مورد ظلم واقع شده، بگویید که ما هم با شما هستیم و به کشورهای آمریکا و کشورهایی که مسلمانان را مورد ظلم قرار میدهند بگوییم که با شما میجنگیم.
سردبیر روزنامه القدس ترکیه در ادامه به نام امام اشاره کرد و گفت: کسی نباید با نام امام تجارتی انجام دهد.
وی در ادامه رو به حضار کرد و حضور آنها را بیهوده دانست و گفت: وای بر ما اگر این جرات را به کشورهای غاصب بدهیم که آنها بتوانند به دیگر کشورهای مسلمان حمله کنند.
وی به موضوع اصلی کنفرانس اشاره کرد و گفت: مسئله که ما به علت آن در اینجا حضور داریم مسئله کنفرانس نیست ما آمدهایم که بگوییم امام با دوستانت دوست و با دشمنانت دشمن هستیم.
، جُمهی سردبیر روزنامه المرئی لبنان نیز از دیگر سخنرانان این همایش بود که به موضوع این همایش اشاره کرد و گفت: در این همایش میخواهیم ببینیم چگونه امام خمینی اخلاق علی(ع) را در زندگی خود استفاده کرده.
وی افزود:حضرت علی در سیاست، اجتماع، زندگی و همه زمینههای بصری عصمت داشت و معصوم بود.
این روزنامه نگار لبنانی به اخلاقیات در زندگی حضرت علی اشاره کرد و گفت: علی اخلاقیات و انسانیت را در سیاست خود مجسم کرده بود.
وی به اخلاق علوی در سیره امام خمینی اشاره کرد و گفت: زمانی که استثمارگران شمشیر خود را بر روی ملتهای ضعیف گرفتند امام خمینی با اخلاق علوی سیاست را در پیش گرفت. درها را به روی حق و عدالت گشود و شعار سر داد که انقلاب ما، انقلاب اسلامی است قبل از آنکه انقلاب ایرانی باشد.
سردبیر روزنامه المرئی لبنان اظهار داشت: سیاست ما در چارچوب اخلاق اسلامی باید باشد. همانگونه که امام خمینی خواستند و در این قدم برداشتند. امام خمینی در رأس حکومت بودند اما در چارچوب سیاسی حکومت کردند و نظام اسلامی را به وجود آوردند نظامی مبتنی بر اسلام، دین و ارزشهای والای خدا.
وی در پایان گفت: رحلت امام خمینی ولادت جدید ایشان بود. امام در وجدان و اعماق هر انسان آزاده و مستضعفی در جهان جای دارد. روشی که امام در حکومت استفاده کرد همان روش علوی علی(ع) بود. چنانچه که نام امام خمینی در دلهای جهانیان حک شده است. امام خمینی مردی بود که هیچ تعلقی به دنیا و مادیگرایی نداشت و به همین دلیل است که نامش جاودانه شد.
در ادامه این همایش «شیخ محمد یان» از سنگال با تاکید بر وحدتی که هم در سیره علوی وجود داشت و هم در دیدگاه امام خمینی گفت: امام با رهنمودهایی که برگرفته از سیره پیامبر بود توانست تشتت را از میان انسانها از بین ببرد.
وی تاکید کرد: چنانچه همه ما با هم وحدت داشته باشیم میتوانیم از صلحی که میان جوامع به وجود میآید پشتیبانی کنیم چرا که این صلح میتواند جایگاه مسلمانان را تحکیم بخشید.